Ο Χορός του Συλλόγου μας, στο Μυλοπόταμο!

Στη κεντρική πλατεία του χωριού, στη ταβέρνα Πλάτανος, την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στις 9 μ.μ, με την ορχήστρα του Μανώλη Στάθη (Σπιθέας).
Τιμή κατ΄άτομο 15 ευρώ, περιλαμβάνει μενού τριών πιάτων μαζί με κρασί.

Ευχαριστήριο για χορό

Ενημέρωση 21/8/2018

Mε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2018, η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας, στον ΠΛΑΤΑΝΟ του πανέμορφου χωριού μας.

Η συμμετοχή τόσο των μελών, όσο και των θαυμαστών του Μυλοποτάμου Κυθήρων, αλλά και των απλών επισκεπτών, είτε διαμενόντων στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό (και ιδιαίτερα στην Αυστραλία), ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερα από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μυλοποταμίτικο αντάμωμα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία γνωστοί και φίλοι.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο Μπουρδάρης, ο Καραβίτικος και ο Μεσαρίτικος, από την υπέροχη ορχήστρα του Μανόλη Στάθη (Σπιθέα), αντήχησαν σε όλο το χωριό και παρέσυραν τους συνδαιτυμόνες σε ένα όμορφο γλέντι.

Οι παλιοί νοστάλγησαν και οι νεότεροι έμαθαν, βιώνοντας όλοι μαζί αυτή την ιδιαίτερη ψυχική αγαλλίαση του να συμμετέχεις σε μυλοποταμίτικο γλέντι και μάλιστα μέσα σε μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά, υπό το θρόισμα των φύλλων του πλάτανου  και τη δροσιά των νερών του Καμαριού!

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, όχι μόνο από τις πωλήσεις προσκλήσεων και  λαχνών της λαχειοφόρου, αλλά και από γενναίες δωρεές των οικονομικά ευπορότερων συμπατριωτών μας. Το καθαρό ποσό που εισέρευσε στο ταμείο του Συλλόγου, ανήλθε σε 3.769€, όπως αποτυπώνεται σε συνημμένο οικονομικό απολογισμό της βραδιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί όλους θερμά και διαβεβαιώνει ότι τα χρήματα που συνεισέφεραν στην ιδιαίτερα  δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, θα μετουσιωθούν σε απτή κοινωφελή δημιουργία στο χωριό μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί επίσης θερμά:

  • Όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, επιχειρηματίες του νησιού μας, αλλά και απλούς ιδιώτες.
  • Την κ. Καλλιόπη Ν. Καρύδη, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου ΠΛΑΤΑΝΟΣ, τόσο για την υπέροχη κουζίνα της, όσο και για τη διάθεση όλων των κερδών της από τη βραδιά, υπέρ των σκοπών του Συλλόγου.
  • Την κ. Ελένη Ν. Στρατηγού, ιδιοκτήτρια του ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ, για τη δωρεάν προσφορά του κρασιού της βραδιάς.
  • Τον κ. Νικόλαο Ι. Μαγουλά, για την άοκνη δραστηριότητά του, προκειμένου να συλλέξει τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
  • Τον κ. Δημήτριο Ε. Χατζαντωνάκη, για την αφιλοκερδή δημιουργία της αφίσας του χορού
  • Τον κ. Αθανάσιο Ν. Στρατηγό, για τον αφιλοκερδή καθαρισμό του προαυλίου χώρου της Οικοκυρικής Σχολής, προκειμένου να χρησιμεύσει ως χώρος σταθμεύσεως.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τις όποιες οργανωτικές δυσλειτουργίες παρουσιάστηκαν, οι οποίες οφείλονται, αφενός  στην έλλειψη εμπειρίας από μέρους μας και αφετέρου στην εκπληκτική ανταπόκρισή σας.

Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά, μαζί με όλους όσους αγαπάμε, προκειμένου να ξανασμίξουμε και να ξαναγιορτάσουμε στο ωραίο Μυλοπόταμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ευχαριστήριο για χορό προς τους χορηγούς και δωρητές της χοροεσπερίδας του Συλλόγου.

Εκ μέρους του συνόλου των μελών μας, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική σας χορηγία προς το Σύλλογο, κατά τη χοροεσπερίδα της 9ης Αυγούστου 2018.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη σας συμβάλλει αποφασιστικά στην ευόδωση των στόχων για τους οποίους ο Σύλλογος αυτός δημιουργήθηκε και δεν είναι άλλοι από τη δημιουργία κοινωφελών έργων στο όμορφο Μυλοπόταμο.

Εκτιμούμε απεριόριστα την ευγενική σας αυτή χειρονομία.

Ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με εξαιρετική τιμή

Ο Πρόεδρος     Ο Γενικός Γραμματέας

 
 

Ευχαριστήριο χορηγών, δωρητών