Επιστολή οικονομικής ενίσχυσης προς το Σύλλογο και απάντηση του Προέδρου αυτού

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητέ Παναγιώτη,

 

Παρακαλούμε όπως δεχτείτε δωρεά ύψους 500 ευρώ στη μνήμη των συγγενών και θείων μας Χαραλάμπους Δ. Στρατηγού (Lancaster, Aμερική) και Χρυσούλας Δαμιανού Ανδρόνικου (Brisbane, Αυστραλία) που απεβίωσαν πρόσφατα.

Αφιερώνουμε επίσης τη δωρεά αυτή στη μνήμη των αδελφών αυτών, Αντζολέττας Δ. Στρατηγού, Νικολάου Δ. Στρατηγού και του συζύγου και πατέρα μας Καθηγητού Ιωάννου Δ. Στρατηγού (με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από την εκδημία του).

Ευχόμαστε η προσφορά αυτή να ενισχύσει το έργο του Σ.Κ.Ε.Μ. με σκοπό την αναβίωση και την ανάπτυξη του Μυλοποτάμου, γενέθλιο τόπο του πατέρα μας και των αδελφών του και αφετηρία  στο μεγάλο ταξίδι της ζωής τους.

Με Τιμή,

Ελένη Ι. Στρατηγού

Γιώργος και Αλέξανδρος Στρατηγός

 


 

Αξιότιμη κ. Στρατηγού.

Αγαπητοί φίλοι, Αλέξανδρε και Γιώργο.

 

Η οικονομική προσφορά σας στον κοινό μας αγώνα για την ανάδειξη και προβολή του πανέμορφου χωριού μας είναι εξόχως συγκινητική και αντάξια της ιστορίας, της μνήμης και της προσφοράς του συζύγου και πατέρα σας, Καθηγητή της Δερματολογίας, Ιωάννη Στρατηγού, του οποίου η λατρεία για το Μυλοπόταμο υπήρξε διαχρονικά πανθομολογούμενη.

Εύχομαι η σπουδαία σας αυτή πράξη να βρει πληθώρα μιμητών  μεταξύ των συμπατριωτών μας, αλλά και των εραστών της ομορφιάς χωριού μας.

Ας είναι αιώνια αναπαυμένα τα προσφιλή σας πρόσωπα, στη μνήμη των οποίων προβαίνετε σε αυτή τη μεγαλόψυχη και αξιέπαινη πράξη.

 

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ειλικρινά δικός σας.

 

Δρ. Παναγιώτης Γ. Στρατηγός

Πρόεδρος Δ.Σ Συλλόγου Κοινωφελών Έργων Μυλοποτάμου Κυθήρων