Διορισμός νέου Δ.Σ στο Ίδρυμα «Ξενών Παναγιώτου Α. Στρατηγού»

Μετά από πολύμηνο αγώνα, επιτεύχθηκε το φαινομενικά ακατόρθωτο: να αποκτήσει ο Ξενώνας του χωριού μας, νέα Διοίκηση μετά από πολλά χρόνια και μάλιστα, μέσα από τη δαιδαλώδη διαδικασία της εκλογής από ένα ετερόκλητο, πολυπρόσωπο και δυσχερώς κινητοποιούμενο εκλεκτορικό σώμα.

Η  νέα Διοίκηση του Ξενώνα, θα μπορέσει να οριοθετήσει τους στόχους και τις προοπτικές του Ιδρύματος, προκειμένου να ξαναλειτουργήσει προς όφελος της Κοινότητας και των ανθρώπων της.

Ο Σύλλογος Κοινωφελών Έργων Μυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν αποφασιστικά σε αυτήν την προσπάθεια και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μυλοποτάμου, κ. Νικόλαο Μαγουλά, η καταλυτική δράση του οποίου στην πιο κρίσιμη στιγμή, έγειρε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ της  επίλυσης του χρονίζοντος αυτού προβλήματος.

Συγχαίρουμε από καρδιάς τα νεοδιορισθέντα μέλη του Δ.Σ και προσδοκούμε όπως, σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογό μας, δρομολογήσουν τάχιστα τον οδικό χάρτη της αξιοποίησης του ακινήτου αυτού, που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο όλων των Μυλοποταμιτών.

Δείτε την Έγκριση διορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ιδρύματος με την επωνυμία «Ξενών Παναγιώτου Αλεξάνδρου Στρατηγού».