Συμμετοχή στην έκθεση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, ο Σύλλογος Κοινωφελών Έργων Μυλοποτάμου Κυθήρων συμμετείχε στο παν-Αττικό Φεστιβάλ Εθελοντισμού, που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής, την ΕΔΣΝΑ & το Σ.Ε.Φ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί  πολιτιστικοί σύλλογοι της Αττικής, οι οποίοι τιμήθηκαν για την ανάδειξη και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και για το εθελοντικό τους έργο.

Ο Σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Παναγιώτη Στρατηγό, την Ταμία του Δ.Σ κ. Γρηγορία Μπαλάση, το μέλος του Δ.Σ κ. Βανέσσα Ράικου και το μέλος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Κουκίδη, στον οποίον μάλιστα οφειλόταν αποκλειστικά, η οπτικοακουστική επένδυση του περιπτέρου μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ απηύθυνε δίλεπτο χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, δίνοντας έμφαση στις ομορφιές του χωριού μας και στον αγώνα μας για την ανάδειξη και προβολή τους.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, επισκέφθηκε το περίπτερο μας και είχε μια σύντομη συνομιλία με όλα τα παρόντα μέλη του Συλλόγου, τα οποία διά του Προέδρου, τον ευχαρίστησαν θερμά, καθώς ο τόσο ο ίδιος, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωροπούλου-Μπόγρη και ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Χαρχαλάκης, αγωνίστηκαν και πέτυχαν την ένταξη στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας, του έργου της ανακαίνισης του Σχολείου Αγγλοκρατίας της Κάτω Χώρας.