Καθαρισμός παραλίας Λιμνιώνα

Η πιο ευχάριστη είδηση της χρονιάς μέχρι τώρα:
Ο ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!

Με πρωτοβουλία και μεσολάβηση του Προέδρου του Δ Σ του Συλλόγου και με την ευγενή προσφορά Αρχών και ανθρώπων που αγαπούν το Λιμνιώνα, παρακάμφθηκαν όλες οι γκρίνιες, οι αλληλοκατηγορίες, οι μεταθέσεις ευθυνών και αθόρυβα και αποτελεσματικά απομακρύνθηκε το ναυάγιο από την παραλία, μαζί με όλα τα συντρίμμια του.
Ευχαριστούμε από καρδιάς: τη Λιμενάρχη Κυθήρων Υποπλοίαρχο κ. Γιαννακοπούλου, τον αγαπητό μας συμπατριώτη κ. Νικόλαο Καλλίγερο (Σταχτέα), τη συγχωριανή μας Προϊσταμένη του Τελωνείου Κυθήρων κ. Μαριέττα Στρατηγού, και τον πανταχού παρόντα, λάτρη του Μυλοποτάμου, τέως Πρόεδρο της Κοινότητας και μέλος του Συλλόγου μας, κ. Νικόλαο Μαγουλά.
Ο Λιμνιώνας μας είναι και πάλι καθαρός, έτοιμος να μας υποδεχθεί και να μας χαρίσει απλόχερα τις φυσικές του ομορφιές. Αλλά πάνω απ’ όλα, αποδείχθηκε περίτρανα, ότι η μεμψιμοιρία, η γκρίνια και οι αλληλοκατηγορίες με μετάθεση ευθυνών, δεν έχουν καμία θέση στην παραγωγή κοινωφελούς έργου. Αντίθετα όπως συμβαίνει, με την ομοψυχία, την αφιλοκερδή προσφορά και την ομαδική και κυρίως αθόρυβη εργασία!