ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 21-1-2024

Σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 17 του Καταστατικού του Συλλόγου, καλείσθε σε πρώτη Τακτική Γενική  Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00, στην έδρα της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών, οδός Ναυαρίνου 7 Πειραιάς, με θέματα ημερησίας διατάξεως:


1) Λογοδοσία επί των πεπραγμένων του Συλλόγου, ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής και έγκριση Απολογισμού έτους 2023.

2) Απόφαση για δράσεις του Συλλόγου και ψήφιση Προϋπολογισμού έτους 2024.

3) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4) Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας


Υποψηφιότητες για τις θέσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, μπορούν να υποβάλλονται στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γρηγορία Μπαλάση (τηλ. 6945822831  email: [email protected]), έως και την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν νέες εγγραφές μελών, ή επανεγγραφές μελών που έχουν απωλέσει αυτή την ιδιότητα, καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 15€.


Παρά την προαιρετικότητα εφαρμογής υγειονομικών πρωτοκόλλων, για την πρόληψη της διασποράς, τόσο της Covid 19, όσο και άλλων αναπνευστικών λοιμώξεων σε κλειστούς χώρους, το Δ.Σ απευθύνει ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ στα μέλη του, όπως φέρουν προστατευτική μάσκα και τηρούν τις ελάχιστες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών – Ναυαρίνου 7 Πειραιάς: Λάβετε οδηγίες πλοήγησης από Google maps